Zavolite sebe i svoj zivot i ostvarite sve svoje potencijale

ljubizivot

Preporuke

Snežana je jedno od sjajnih iskustava koje sam u radu na sebi imala prilike da doživim. Rezultati koje smo postigli za samo dve sesije su bili izvanredni. Za mene je Snežana mnogo više od coacha, ona je celim svojim bićem Iscelitelj.

Kao neko ko je dugo u ovoj oblasti i privatno i profesionalno, mogu odgovorno da kažem da Snežana može mnogo da pomogne, naravno ako ste spremni i zaista želite promenu.

Došla sam sa jasnom namerom i jakom željom da razrešim ono što me je sprečavalo da napravim sledeći veliki korak i u tome smo uspele.

Dragana Bačanek

Savetnik za lični razvoj i uspeh

 

 

Probala sam različite tipove coachinga i psihoterapije, završila NLP, HYL, PEAT, Reiki i Manifesting treninge, aktivno se bavim jogom i radom na sebi već godinama. Ali uvek postoje neke stvari koje sami ne možemo da rešimo. Sneža kao coach mi prija, jer rad s njom obuhvata više načina sagledavanja problema iz različitih metodologija; pa lako i brzo dolazimo do pravog problema. Osvešćujemo stvari kod nas samih, koje potiskujemo i o kojima inače ne volimo da pričamo. To je najbolji put da ih rešimo. Rad sa Snežom se ne završava kada seansa prodje; već se najveći efekat oseti na radu koju ulažemo dodatno kod kuće, da utvrdimo sve što smo sa Snežom prošli i osvestili i da izadjemo iz svojih paterna.

Jovana Miljanović,

Marketing consultant

Travel blogerka

 

Imala sam priliku da upoznam veliki broj psihologa, psihoterapeuta, motivacionih trenera, trenera za lični razvoj i u razgovoru sa njima mi je uvek nešto nedostajalo. Da li je to iskustvo, toplina, poverenje, nedovoljna opuštenost s moje strane ili nešto sasvim četvrto, ne znam. Ali mi ništa od ovih stavki nije nedostajalo kada je reč o radu sa Snežom. Fleksibilnost, strpljenje, upornost, staloženost, životno iskustvo, poistovećenost sa klijentom, mogućnost izbora je samo trećina onoga što opisuje rad sa njom.

Mislim da svakom klijentu znači kada njegov trener ima životnog iskustva, kada je barem jednom u životu patio, našao se u teškoj ljubavnoj, poslovnoj ili kakvoj god situaciji, jer je upravo to poistovećivanje sa klijentovim problemom veliki vetar u leđa, jer na taj način otvaramo svoju dušu i znamo da nećemo biti ismejani, gledani ispod oka...

U radu sa Snežom sam nailazila na oštre stavove, pa čak direktno zabadanje noža u ranu, ali nikada na osudu. Uvek mi je davala rešenje, ali je bilo na meni da odlučim kojem da težim. Čak i kada mi predoči da je to loš put za mene, a ja i dalje želim da idem njime, prihvatiće, jer je njoj u interesu da klijent bude srećan. Naša odluka je za nju svetinja. Neće uraditi ništa što bi ugrozilo ono što odlučimo. Čak i kada se pokajemo, nikada nam neće reći da je bila protiv toga, već će naći način da izađemo iz trenutnog stanja i ići dalje.

Veoma duboko ide kada je reč o bilo kakvim strahovima, problemima, kočnicama. Kada je klijent nestrpljiv, ona je strpljiva i za njega i sa jednom notom topline nam uliva želju da napredujemo i budemo bolja verzija sebe. 

Milena Miletić, autor i voditelj Art magazina, Art TV

 

 

Da, to su ti andjeli preodeveni u ljude, koji pomažu ljudima da dosegnu svoje andjeoske kvalitete. Hvala.

Milena Jojić, Preduzetnica-Majka-u-transformaciji-ka-Ženi