Zavolite sebe i svoj zivot i ostvarite sve svoje potencijale

ljubizivot

42 Zahvalnost za 2018.godinu

ZAHVALNOST U 2018 (PRIMENLJIVO I ZA SVE DRUGE GODINE)


Oni koji me znaju, znaju da uvek, kad mi se ljudi žale, kažem: Ćuti, moglo je mnooogo, mnooogo gore. I kad oni kažu: aman, šta je od ovog moglo gore, izmaštam im još 20 mnoogo gorih scenaria, i oni tek tada shvate: Da, moglo je mnogo gore od ovog.


U ljudskom umu je da uvek budemo usmereni na ono što nemamo, a da ODMAH, odmah, odmah, zaboravimo i da nam se podrazumeva ono što imamo, ili smo tek dobili (izgustiramo i zasitimo se). I tek kad nešto izgubimo, postanemo svesni onog što smo imali...


Pozivam vas da uzmete svesku i počnete da zapisujete sve ono što imate. Prvo da zapišete sve iz 2018. Nema potrebe da izgubite to da biste postali zahvalni, jel da?


Ja? 
Zahvalna sam što sam živa i zdrava. Što sam lepa i  pametna. Što sam zavolela sebe baš ovakvu kakva jesam
Zahvalna sam za sve klijente koje sam imala i kojima je bolje, i koji su mi se zahvaljivali.


Zahvalna sam za sva gostovanja na TV,  sve tekstove objavljene on line i u štampanim izdanjima, sva predavanja koja sam održala samostalno i sa moje dve divne i drage prijateljice Lola Tomic i Snezana Djurdjic u udruženju Posvećenost radosti života.

Zahvalna sam za sve liveove koje sam održala sama ili sa Branko Isaković.

Zahvalna sam za sva nova divna prijateljstva koje sam stekla. Sve divne koleginice I buduće koleginice koje su mi ukazale čast da sa njima radim.

Zahvalna sam što je moj tata živ I zdrav I što se uvek  smeje mojim šalamai hvali od srca moje uspehe. Što me sasvim, potpuno oduvek I zauvek obožava I podržava.

Zahvalna sam što imam divnog rođenog brata koji je moja sreća I radost otkad se rodio, I moja velika podrška.

Zahvalna sam što imam divnog momka Branko Isaković koji je bio uz mene kad mi je bilo teško, ali je tu uz mene i kad mi je dobro.

Zahvalna sam što sam imala majku koja je moj najveći Učitelj, moj najveći izazov, I kojoj dugujem zahvalnost za sve godine koje me je trpela ovako nezgodnu.

Zahvalna sam za sve one ljude koji me ne znaju, a zahvaljuju mi se za liveove, tekstove i intervjue koji im pomažu kad im je teško, da krenu dalje.

Zahvalna mojim učiteljima i trenerima koji su tu da me podstaknu da i dalje učim i saznajem, radoznalošću deteta.

Zahvalna Sofiji od 2.5 godine I Dušanu od 5.5 godina koji me uče radosti I lakoći življenja, I njihovoj mami Dragani što me je upoznala sa njima I dozvolila  da učim od njih razdraganost deteta.


I najviše, celim srcem, telom, umom i dušom, zahvalna Bogu za sve talente znanja i iskustva koja imam u ovom životu, I mogu da pomažem ljudima sa onim što znam.