Zavolite sebe i svoj zivot i ostvarite sve svoje potencijale

ljubizivot

Biografija

Snežana Prokić, astrolog i profesionalni coach

Astrolog, trener životnog razvoja i poslovnih veština, professional coach asocijacije European Coaching Association u oblasti ličnog i poslovnog razvoja: ECA Business and Management Coach i ECA Partners & Family Coach.

Jedan sam od osnivača Udruženja za unapređenje, lični razvoj i učenje Posvećenost radosti života,  NLP master, konsultant Porodičnih konstelacija (Order of love), energetski psiholog, regresoterapeut.

U svet coachinga ušla sam radeći na sebi. Suočavajući se sa ličnim životnim izazovima i preprekama, istraživala sam načine za njihovo prevazilaženje. Radeći na sebi i svojim pozitivnim promenama, spoznala sam koliko od nas zavisi naša sudbina i mogućnost da živimo život kakav priželjkujemo. To mi daje samopouzdanje i kredibilitet, i omogućava mi i da sa klijentom uspostavim spontan odnos ispunjen poverenjem.

Iskrenošću, poverenjem u sebe i klijente, darom slušanja, pisanja i jasnog i preciznog izražavanja, otresitošću, snagom, posvećenošću REŠENJU (boljitku), optimizmom i osnaživanjem klijenata, izgradila sam svoju karijeru coacha od 2009. naovamo, tako da klijenti i svi koji me prate imaju poverenja u mene i u svoj boljitak.

Najjači moj lični stav  je da bez akcije nema napredovanja. Kroz sva svoja izlaganja (seminari, radionice, gostovanja na TV, tekstovi i Live uključenja) šaljem poruku onima koji me prate, da mi možemo da menjamo svoju sudbinu (do nas je), da ljudima treba podsticaj (MOŽEŠ TI TO) da bi krenuli kad se zaglave. Nema uspeha preko noći, treba VREME I SVAKODNEVNI TRUD.

Na lak i  jednostavan način, objasnim sve što klijentima treba da energiju u sebi i oko sebe iskoriste da radi za nas,   ne protiv nas,  da je život igra i ples, koju jednom kad krenemo da plešemo, počnemo da uživamo u životu koji nam je dat.

Za kratko vreme (7-10 seansi) pomažem ljudima da u najvećem procentu PREOKRENU (POBOLJŠAJU)  pogled na život, sudbinu, ljudske odnose, prošlost, i da nauče kako sami sebi da pomognu i ne budu emotivno upleteni u stresne situacije u svom životu.

Gradim odnos sa klijentima koji je ličan i nije sveden samo na coaching termine – dostupna sam klijentima za konsultacije i podršku i mimo coaching termina.

Imam dar da unesem mir u rad sa klijentom, da klijenta opustim i ohrabrim da se otvori sebi i da radi na sebi. To uspevam svojom smirenoću i adekvatnom blagom i spontanom komunikacijom, ali sa potpunim samopouzdanjem. To klijentu uliva poverenje, jer mu ne pristupam kao neko ko je superiorniji, već kao neko ko je sa njim u istoj ravni.

Klijenti shvate da je odgovornost za njihovu sreću u njihovim rukama i da njihova radost i uspeh zavise od njih. Bivaju motivisani da krenu na put promene, pre svega uklanjajuću prepreke koje ih danas sprečavaju da do sreće dođu sami sada i ovde, a potom i gradeći neke nove veštine i stavove koji im pomažu da žive život koji vole.

Sa svojim prijateljicama i koleginicama, Lolom Tomić i Snežanom Đurđić, sam osnivač Udruženja Posvećenost radosti života,  i držimo zajedno seminare, treninge i radionice.

Sa ljubavnim partnerom Brankom Isakovićem, držim radionice o poboljšanju muško- ženskih odnosa.

Sarađujem sa on line magazinima i portalima, gde objavljujem svoje tekstove i live uključenja, gostujem na TV.

Možete me pratiti na

fb: @snezanaprokiclifecoach  i @posvecenost,

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDi1AP1joecYpPmIEQryyuA

Instagram: https://www.instagram.com/snezana_prokic/

sajtovi: www.ljubizivot.rs, www.posvecenost.com

Moj moto

Budi srećan sa onim što imaš, i učini sve što je u tvojoj moći da dobiješ ono što ti još treba i šta želiš. 

Moja misija

Da kroz razgovor, edukaciju i interaktivne radionice,  budem vodič ljudima da unapređuju kvalitet svog života, svoje odnose sa drugima, da unapređuju svoje poslovne veštine i da vole svoj život. Da preuzmu svoj život  i odluke u svoje ruke, da spoznaju svoj puni potencijal, i postanu Stvaraoci sopstvene stvarnosti i najbolje verzije Sebe. Da postanu radosniji i zadovoljniji, efikasniji I uspešniji.

Moja vizija

Zajedno sa svojim klijentima poboljšavamo sebe  i svoje okruženje.

 

Šta je Coaching?

Coaching je PROCES  u kome se radi na razvoju resursa (snage) i sposobnosti klijenta, pri čemu coach vodi i podržava klijenta u ostvarenju njegovih ciljeva, želja, namera. Coaching omogućava prevazilaženje ličnih barijera i granica, dovodi klijenta u stanje da ciljano upotrebi svoje najbolje sposobnosti i podržava ga da svoje zadatke ispuni na najbolji mogući način.

Coach pomaže klijentu  da osvesti svoje trenutno stanje i pristupi resursima koji su mu potrebni da ukloni “prepreke sa puta” i lakše, brže i sa većom verovatnoćom ispuni svoje snove.